KDV basispakket

1495,00
 • Uniek Design
  Voor veel ouders of verzorgers is de eerste indruk van een website van belang. De vormgeving speelt hierbij een grote rol. Gebaseerd op de inzichten van het doelgroeponderzoek dat we zelf uitgevoerd hebben, leveren we een op maat gemaakt design.
 • Ontwerp voor alle mobiele apparaten
  Door de explosieve groei van het gebruik van de mobiel en het tablet is responsive webdesign belangrijker dan ooit: een responsive website past zich aan het scherm aan waarmee een bezoeker de website bekijkt. Wanneer de website niet goed is geoptimaliseerd, heeft dit gevolgen: ouders haken snel af omdat ze niet de informatie kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.
 • Onbeperkt aantal pagina's
  Er is geen beperking van het aantal webpagina's die voor je gemaakt worden. We overleggen gezamenlijk hoeveel pagina's je website nodig heeft om de ouders en verzorgers van alle informatie te kunnen voorzien.
 • Rekenmodule
  Om een indicatie te krijgen van de nettomaandkosten van de kinderopvang heeft KDV Manager een handige online rekentool ontwikkeld. Met deze rekentool kunnen ouders snel zien welk bedrag betaald moet worden na aftrek van de kinderopvangtoeslag.
 • Vacturepagina
  Met behulp van de vacaturepagina kan jezelf eenvoudig vacatures opmaken en plaatsen. De pagina's zijn zo opgemaakt dat ze tevens geplaatst kunnen worden op sociale platformen. Zo creëer je een maximale exposure voor jou openstaande vacature.
 • Zoekmachine-optimalisatie
  Wanneer je website beter te vinden is in de zoekmachines zullen nieuwe klanten er sneller op terechtkomen. Uit onderzoek is gebleken dat ouders minimaal twee kinderdagverblijven bekijken voordat ze een keuze maken. Daarom is het belangrijk om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te staan.
 • Content Management Systeem
  Voor het beheren van de content van je website ga je gebruikmaken van een beproefd Content Management Systeem, genaamd WordPress. Het is een laagdrempelig systeem: je kunt zonder kennis of ervaring aan de slag om nieuwe content op je website te plaatsen en aan te passen. Denk hierbij aan foto’s, teksten en blogs.
 • Inschrijf- en contactformulieren
  Vanzelfsprekend hebben ouders de mogelijkheid zich online in te schrijven via je website. Daarvoor leveren we overzichtelijke inschrijf- en contactformulieren voor alle benodigde informatie.
 • Spellings/interpunctiecontrole
  Foutloos geschreven teksten dragen bij aan de professionele uitstraling van je kinderdagverblijf. Als onderdeel van het basispakket controleert een van onze medewerkers de teksten op je website op spelling en interpunctie.

Modules

Naast de standaardonderdelen in ons basispakket kun je kiezen uit extra modules, afhankelijk van je wensen en budget. Een beschrijving van iedere module lees je hieronder. Bel of mail ons als je nog meer wilt weten.

Fotografie en/of Video

Voor het vastleggen van de sfeer en uitstraling van je kinderdagverblijf komt een fotograaf langs. Naast deze professionele foto's kun je kiezen voor de productie van een korte video. Samen met de videomaker stel je vantevoren een draaiboekje samen voor de opnamedag.

Fotografie
300,00

Professionele fotografie is van groot belang voor de uitstraling van je website. Daarbij gaat het om gepersonaliseerde foto’s — en dus geen stockfoto’s — die de sfeer en uitstraling van je kinderdagverblijf weerspiegelen.

 

In overleg met de fotograaf bepaal je de opzet van de foto’s die je voor je website en al je pr-uitingen kunt gebruiken.

Meer informatie
Video
600,00

Een korte video draagt bij aan de eerste indruk die bezoekers van je website krijgen. Video is een krachtig medium om de uitstraling van je kinderdagverblijf over te brengen. In nauw overleg met de videomaker bepaal je welke elementen de video bevat, bijvoorbeeld een rondgang door het gebouw, spelende kinderen of korte quotes van de pedagogisch medewerkers.

 

De video kan op je website geplaatst worden en tijdens presentaties voor ouders en verzorgers getoond worden.

 

Meer informatie

Webtekstenservice

Eindredactie
350,00

Goede teksten zijn een vereiste voor je website. Onze eindredacteuren redigeren al je teksten.

Prettig leesbare teksten dragen bij aan de professionele uitstraling van je website. Kies je voor de module ‘eindredactie’, dan bespreek je met onze eindredacteur welke informatie centraal dient te staan in de bestaande teksten. En welke ’tone of voice’ gebruikt wordt.

 

Aansluitend worden de webteksten geredigeerd. Samen met de eindredacteur loop je de laatste details door voordat de teksten aangepast worden in het CMS.

Meer informatie
Nieuwe teksten
600,00

Heb je behoefte aan compleet nieuwe teksten voor je website, dan verzorgen wij die voor je.

Onze tekstschrijver levert nieuwe teksten voor je website, gebaseerd op input die je team en jij leveren. Het ‘tekstpakket’ wordt afgestemd op vaste onderdelen voor een vaste prijs zoals Home, Locaties, Opvang, Werken bij en Contact. Wanneer de conceptteksten geschreven zijn, neem je met de eindredacteur alle correcties en aanvullingen door. Vervolgens worden de nieuwe teksten in het CMS van je website geplaatst.

 

Wanneer je aanvullende teksten nodig hebt, dan bespreken we deze werkzaamheden eerst met je en stellen we voor de extra kosten een offerte op.

 

Meer informatie

Extra Vormgevingsopties

Bij het ontwerpen van een huisstijl wordt gemikt op een tijdloze uitstraling, maar dat is lang niet altijd het geval. Natuurlijk is herkenbaarheid van groot belang, maar het aanpassen van de bestaande huisstijl kan juist van toegevoegde waarde zijn.

Redesign Huisstijl
195,00

Op basis van je input voert onze vormgever een modernisering van alle elementen in je huisstijl door.

Kies je voor een aangepast design van je huisstijl, dan moderniseert onze vormgever de vaste elementen in je huisstijl.

 

Natuurlijk blijft je huisstijl goed herkenbaar voor je ‘klanten’, maar de sterkere positionering en frissere uitstraling zorgen voor een meer eigentijdse stijl.

 

 

Meer informatie
Nieuwe huisstijl
395,00

In nauw overleg met de vormgever wordt een nieuwe huisstijl ontworpen, die past bij de uitstraling van je kinderdagverblijf.

 

 

Kies je voor een nieuwe huisstijl, dan levert onze vormgever de complete visuele identiteit voor je kinderopvang. Dat gebeurt op basis van een uitgebreid gesprek, waarin je alle elementen van de gewenste nieuwe huisstijl bespreekt.

 

Deze module bestaat uit de volgende onderdelen:

 

– een logo

–  typografie

–  kleurstelling en vormgeving

– de lay-out van flyers en nieuwsbrieven

–  het ontwerp van je briefpapier, visitekaartjes en facturen

 

Meer informatie
Uw keuze (eenmalig)
 • KDV basispakket

  1495,00
Modules ()
Totaal
 • Totaal

Service & Onderhoud (maandelijks)
 • Hosting

  Je website wordt gehost op een speciaal ingerichte server, waardoor je website optimaal bereikbaar is.

 • 24 uur service

  Het team van KDV Manager is 24/7 bereikbaar voor het beantwoorden van vragen en het leveren van assistentie.

 • Veiligheid en Updates

  Om je website veilig te houden installeert KDV Manager continu alle updates die noodzakelijk zijn voor het functioneren van je website.

60,00p.m.
Eenmalig
 • KDV basispakket

  1495,00
 • Module ()

Maandelijks
 • Hosting
  Je website wordt gehost op een speciaal ingerichte server, waardoor je website optimaal bereikbaar is.
 • 24 uur service
  Het team van KDV Manager is 24/7 bereikbaar voor het beantwoorden van vragen en het leveren van assistentie.
 • Veiligheid en Updates
  Om je website veilig te houden installeert KDV Manager continu alle updates die noodzakelijk zijn voor het functioneren van je website.
Eenmalig
Maandelijks 60,00
Offerte aanvragen

Overtuigd van KDV Manager?

Heb je een nieuwe website nodig? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Of bestel nu het basispakket.