Over KDV Manager

KDV Manager voorziet kinderdagverblijven en de buitenschoolse opvang van alle benodigde online tools. Voor een betere vindbaarheid en communicatie. En een sterke uitstraling.

Website en onderhoudstools

Het team van KDV Manager voorziet je van een uniek vormgegeven website en veel extra's: een rekenmodule, inschrijf-formulieren, een nieuwsbriefmodule, SEO-geoptimaliseerde teksten, vacature-pagina’s en een helpdesk. 


Op basis van de input die je geeft, zorgen we voor een bijzondere uitstraling van je kinderdagverblijf. Dat doen we op basis van een op maat vormgegeven design en geredigeerde teksten, desgewenst aangevuld met professionele foto's en video's.

Ons uitgebreide online pakket»
Website en onderhoudstools

Professioneel en eenvoudig te beheren

Het team van KDV Manager draagt zorg voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van de website. En voor communicatieve teksten, foto's en video's. Alles ter ondersteuning van een professionele online uitstraling.

Om onderscheidend te kunnen zijn, heeft je kinderdagverblijf een sterke online uitstraling nodig. En goede vindbaarheid. De tools van KDV Manager helpen je daarbij. KDV Manager is een betaalbaar en efficiënt online servicepakket voor het verbeteren van de online positie van je kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang.

Bekijk ons aanbod en bestel»

Een unieke aanbieding voor kinderdagverblijven en de buitenschoolse opvang: een aantrekkelijke, informatieve en beveiligde website.

In de praktijk ontstaan

Het team van KDV Manager ondersteunt kinderdagverblijven en BSO's bij het online zetten van een overzichtelijke en informatieve website. Daarvoor biedt ze een servicepakket aan dat uitgebreid kan worden met speciale modules.

Sinds jaar en dag is het team gespecialiseerd in online oplossingen voor kinderdagverblijven, waaronder software voor administratie en communicatie. Het platform MyWoollie, dé online assistent voor de kinderopvang, wordt gebruikt door kdv's in Nederland en het buitenland.

Neem contact met ons op»
In de praktijk ontstaan

Overtuigd van KDV Manager?

Heb je een nieuwe website nodig? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Of bestel nu het basispakket.