Fotografie & video
Fotografie & video

Fotografie en video's vervaardigd door professionals

Webteksten
Webteksten

Professionele, aansprekende teksten voor de website

Vormgevingsopties
Vormgevingsopties

Modernisering van de huisstijl van je kinderopvang

Fotografie & video

Fotografie & video

Fotografie speelt een herkenbare rol in de uitstraling van je website. Het is daarbij van belang dat de foto’s persoonlijk zijn, zodat er een waarheidsgetrouw beeld wordt gegeven van je kinderdagverblijf.
 
Minstens zo belangrijk is dat een bezoeker je website binnen een paar seconden scant om te bepalen of hij verder gaat lezen. Professionele fotografie geeft hierbij vaak de doorslag.
 
Naast fotografie kun je er ook voor kiezen om een leuke video te laten maken van je kinderopvang, die op de website, in advertenties en op al je social mediaplatforms getoond kan worden.

Bekijk ons aan aanbod»
Webteksten

Webteksten

KDV Manager biedt een speciale service voor webteksten aan. Het basispakket bevat standaard spellings- en interpunctiecontrole van de teksten op je website. Foutloze teksten dragen bij aan de professionele uitstraling van je website.
 
Je kunt ervoor kiezen om de bestaande teksten op je site te laten herschrijven, waarbij je de tekstprofessional zo veel mogelijk input geeft.
 
Geef je de voorkeur aan volledig nieuwe teksten, gebaseerd op interviews met enkele medewerkers van je KDV, dan kun je voor deze optie kiezen.

Bekijk ons aan aanbod»
Extra vormgevingsopties

Extra vormgevingsopties

De wijze waarop een bedrijf zich visueel presenteert noemen we een huisstijl. Wanneer een organisatie een zeer herkenbare huisstijl heeft, zorgt dit voor positieve associaties.

 

Sommige huisstijlen blijken tijdloos te zijn, maar dat is lang niet altijd het geval. Hoewel herkenbaarheid van belang is, kan het soms meerwaarde bieden om de bestaande huisstijl aan te passen.

 

Ben je niet helemaal tevreden over je huisstijl? Wij bieden de oplossing. In nauw overleg wordt een nieuwe huisstijl samengesteld die past bij je kinderopvang en de door jou gewenste uitstraling.

Neem contact op»

Overtuigd van KDV Manager?

Heb je een nieuwe website nodig? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Of bestel nu het basispakket.