Wie zijn wij

Maak kennis met het team van de KDV Manager. Samen met jou maken wij de mooiste website en online beleving voor je. Neem contact met ons op voor een gratis advies.

Een digital agency, gespecialiseerd in kinderdagverblijven

Het team van KDV Manager ondersteunt kinderdagverblijven en BSO's bij het online zetten van een overzichtelijke en informatieve website.

KDV Manager heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de manier waarop kinderdagverblijven via hun websites communiceren met potentiële 'klanten'.

Mede op basis van dit onderzoek heeft het team de kennis en ervaring in huis om een doelgerichte website online te zetten.

Een digital agency, gespecialiseerd in kinderdagverblijven

Jarenlange ervaring in de Kinderopvang

Sinds jaar en dag is het team gespecialiseerd in online oplossingen voor kinderdagverblijven, waaronder software voor administratie en communicatie.

Het platform MyWoollie, dé online assistent voor de kinderopvang, wordt gebruikt door kdv's in Nederland en het buitenland.

Laat je adviseren»

Het team van KDV Manager is gespecialiseerd in online oplossingen voor kinderdagverblijven

Hoe gaan wij te werk?

Speciaal voor kinderdagverblijven en de buitenschoolse opvang heeft het team van KDV Manager een pakket samengesteld met belangrijke functionaliteiten. Dit pakket kan desgewenst uitgebreid worden met speciale modules.

Online kun je het gewenste pakket samenstellen en je aanvraag vervolgens indienen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe gaan wij te werk?

Overtuigd van KDV Manager?

Heb je een nieuwe website nodig? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Of bestel nu het basispakket.